ceturtdiena, 2014. gada 8. maijs

Pikantā vistas zupa ar kukurūzu

Ātri pagatavojama zupa, kas neprasa īpašas pūles un iemaņas virtuves mākslā.


Nepieciešams:
2 vistas filejas vai atkauloti šķiņķīši bez ādas
sarkanais sīpols
1-2 čili pipari, daudzums atkarīgs, cik pikantu zupu vēlaties
2 glāzes tomātu sula
150 g konservēta kukurūza vai 1 vārītas kukurūzas vālīte
~ 1 ēdamkarote miltu
1 ēdamkarote augu eļļa
30 g sviests
sāls, cukurs
Pagatavošana:
Vistas fileju sagriež mazos gabaliņos, tāpat sagriež sīpolu un čili bez sēkliņām. Tad visu apcep sviestā un augu eļļā, pārkaisa miltus un vēl mazliet apcep. Pārliek katliņā, pārlej tomātu sulu, ja nepieciešams, pielej ūdeni un vāra 8-10 minūtes. Pēc garšas pieber sāli un cukuru. Beigās pieber kukurūzu un uzvāra. Pasniedz ar kukurūzas čipšiem, ceptu siermaizīti vai grauzdiņiem.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...