ceturtdiena, 2014. gada 9. janvāris

Marinētas olīvas ar ķiplokiem un zaļumiem

Uzkoda, kas mūsmājās kļuvusi par vienu no iecienītākajām - ātri un vienkārši pagatavojama.


Nepieciešams:
300 g olīvas pēc izvēles - zaļās, melnās, ar vai bez kauliņiem, ar vai bez pildījuma
3-4 ķiploka daiviņas
saišķis pētersīļu
3-4 ēdamkarotes citrona sula
pāris ēdamkarotes olīveļļa
Pagatavošana:
Olīvām nolej šķidrumu,ķiploku sīki sagriež, zaļumus sakapā. Ja vēlas asāku garšu, var pievienot arī čili pipariņu - tam izņem sēkliņas un sasmalcina. Visas sastāvdaļas sajauc kopā, pārlej ar olīveļļu un citrona sulu, kārtīgi samaisa un atstāj ievilkties vismaz 3-4 stundas.

2 komentāri:

  1. Tiešām ļoti gardas!!!

    AtbildētDzēst
  2. jēe, beidzot varēšu pagatavot :) bija tiešām loti gardas!!

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...