svētdiena, 2014. gada 12. janvāris

Alū sautēts kūpināts cūkas stilbiņš ar burkāniem

Vēl viens kārtīgs ziemas ēdiens - sātīgs un aromātisks.


Nepieciešams:
kūpināts cūkas stilbiņš, ~1 kg
500 ml alus /es izmantoju tumšo, bet tikpat labi tas var būt arī gaišais/
2 burkāni
sāls pēc nepieciešamības
Pagatavošana:
Cūkas stilbiņam gaļu atdala no kaula un sagriež gabalos. Tos kopā ar kaulu liek katliņā, pārlej alu un uz mazas uguns sautē 50-60 minūtes. Tad kaulu izņem, gaļai pievieno sagrieztus burkānus un sautē vēl 10-15 minūtes vai līdz burkāni mīksti. Burkānus pirms pievienošanas gaļai var viegli apcept.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...