trešdiena, 2013. gada 26. jūnijs

Ar medu un sinepēm cepta vista

Darba dienās man ir svarīgi, lai maltītes pagatavošana neaizņemtu īpaši daudz laika. Un šī recepte tiešām ir no "ātri un vienkārši" receptēm. Man vajadzēja vien pāris minūtes, lai sajauktu mērci, pārlietu to vistai un trauku ieliktu cepeškrāsnī. Grūtākais gan sekoja pēc tam, kad no krāsns sāka plūst smaržas...


4 - 6 porcijām nepieciešams:
1 kg vistas stilbiņi vai šķiņķīši
2,5 - 3 ēdamkarotes medus
50 - 60 g sviests
1 - 1,5 ēdamkarote Dižonas sinepes
2 ēdamkarotes mango čatnijs /man tā nebija, izmantoju mango mērci/
Pagatavošana:
Traukā sajauc medu ar sinepēm, pievieno kausētu sviestu, mango mērci un visu samaisa. Ja garšo un patīk karijs, mērcei var pievienot kādu tējkaroti karija pulvera. Vistas gaļu saliek karstumizturīgā traukā un pārlej ar mērci. Cep 180C 60-80 minūtes, ik pa laikam gaļu apgrozot un pārlejot ar mērci.
Ēd ar rīsiem, kuskusu vai zaļajiem salātiem.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...