trešdiena, 2013. gada 24. aprīlis

Rīsi ar spinātiem

Ja saldētavā vēl palikuši spināti, šī ir īstā recepte to "likvidācijai" pirms jaunās ražas.


4-6 porcijām:
glāze gargraudu rīsi
200 g saldēti spināti
1-1,5 glāzes ūdens
sīpols
1 ķiploka daiviņa
augu eļļa cepšanai
sāls
Pagatavošana:
Sīpolu un ķiploku sasmalcina un dziļā pannā apcep līdz caurspīdīgi. Tad tiem pievieno noskalotus rīsus, samaisa un visu kopā mazliet vēl apcep. Pielej ūdeni, uzvāra, pievieno spinātus, sāli un uz uz mazas uguns karsē līdz rīsi gatavi un ūdens uzsūcies. Gatavus rīsus var pasniegt gan kā piedevu gaļas vai zivju ēdienam, gan kā patstāvīgu ēdienu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...