sestdiena, 2013. gada 27. aprīlis

Ābolu medus pīrāgs

Mīksts, gaisīgs pīrāgs, atdziestot medus aromāts un garša kļūst izteiktāka.


Sastāvdaļas:
3 olas
175 g cukurs
šķipsna sāls
150 g sviests
3 ēdamkarotes vijīgs medus
500 g āboli
250 g milti
1 tējkarote cepamais pulveris
Pagatavošana:
Ābolus nomizo un sagriež mazos gabaliņos. Lai tie nepaliktu brūni, pārslaka ar citronu sulu.
Olas saputo ar cukuru līdz veidojas baltas putas. Pievieno sāli, mīkstu sviestu, sajauc viendabīgu masu. Tad piejauc medu, samaisa, pēc tam iesijā miltus. Mīkla sanāk pastveidīga. Beigās mīklai piejauc ābolus un kārtīgi sajauc.
Lej mīklu ar sviestu ieziestā formā /izmērs 22x28cm/ un cep 200C 30-40 minūtes.

1 komentārs:

  1. Paldies, Guntiņ par garšīgo ābolu medus pīrāga recepti!

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...