piektdiena, 2013. gada 22. marts

Mango deserts ar biezpiena krēmu

Ilgu laiku mango man asociējās ar biezsulu lielā skārdenē. Tik pēc tam iepazinu mango kā augli - aromātisku, sulīgu, saldu un grēcīgi gardu. Un uzzināju, ka mango var izmantot ne tikai svaigā veidā, dažādos desertos vai augļu salātos. Mango lieliski sader arī ar rīsiem, zivīm, jūras veltēm, gaļu.
Šoreiz deserts, kurā apvienotas divas garšas - biezpiens ar eksotisko mango.


4 porcijām:
1 mango
1-2 ēdamkarotes vijīga medus
1-2 ēdamkarotes citrona sula
200 g biezpiens
200 ml saldais krējums
cukurs
Pagatavošana:
Mango mīksto daļu sagriež gabaliņos un kopā ar medu un citrona sulu sablendē. Saberž biezpienu ar cukuru - to katrs pievieno pēc garšas. Saputo saldo krējumu un viegli sajauc ar biezpienu.
Deserta trauciņos kārtām liek mango biezeni un biezpiena krēmu. Pasniedzot var pārkaisīt ar rīvētu šokolādi vai vienkārši rotāt ar svaigu piparmētras lapiņu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...