sestdiena, 2013. gada 9. marts

Bietes mārrutku marinādē

Marinētas bietes var izmantot gan kā piedevas gaļai, gan kā vienu no sastāvdaļām salātiem. Šiem salātiem patīkami atsvaidzinošu, pikantu akcentu piešķir mārrutki.


4 porcijām būs vajadzīgs:
2 vidēja lieluma bietes /vai 4 mazas/
marinādei:
3 ēdamkarotes galda etiķis
3 ēdamkarotes augu eļļa
1 ēdamkarote mārrutki
pustējkarote cukurs
šķipsna sāls vai pēc garšas
Pagatavošana:
Sajauc marinādi no etiķa, eļļas un mārrutkiem, pievieno sāli un cukuru. Bietes novāra, nomizo un sagriež salmiņos. Vēl siltām bietēm pārlej marinādi un atstāj marinēties vismaz stundu,
Salāti nav paredzēti ilgai glabāšanai, ledusskapī var uzglabāt tikai pāris dienas.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...