otrdiena, 2013. gada 5. februāris

Vistu sirsniņu un mādziņu sautējums

Vienkārša, bet aromātiska un sātīga maltīte. Turklāt nekā sarežģīta šī sautējuma pagatavošanā nav. Izdosies katram!


Nepieciešams:
pa 500-600 g vistu sirsniņas un mādziņas
1-1,5 ēdamkarote tomātu pastas
sāls, pipari
1 ķiploka daiviņa
2 glāzes buljona
2 ēdamkarotes miltu
dārzeņi un/vai pākšaugi pēc vēlēšanās /man 1 burkāns un ~200 g saldētas zaļās pupiņas/
augu eļļa cepšanai
Pagatavošana:
Vistu sirsniņas un mādziņas attīra no plēvēm. Pannā viegli apcep, tad pārkaisa ar miltiem un cep vēl pāris minūtes, pārliek katliņā, pārlej buljonu, piejauc tomātu pastu un sautē ~40 minūtes. 
Pēc tam atbilstoši sezonai vai gaumei pievieno dažādus svaigus vai saldētus dārzeņus un pākšaugus - burkānus, papriku, kāršu pupiņas, zaļos zirnīšus, puravu. Ēda ar vārītiem kartupeļiem, bet tikpat labi mazākos gabaliņos sagrieztus kartupeļus var likt arī klāt sautējumam.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...