pirmdiena, 2012. gada 17. decembris

Vistu spārniņi saldā krējuma mērcē

Vienkārša maltīte, kuru var dažādot, pievienojot garšvielas pēc vēlēšanās.

Nepieciešams:
1 kg vistu spārniņi
sāls
garšvielas pēc izvēles
200 ml saldais krējums
1 ēdamkarote milti
augu eļļa cepšanai
Pagatavošana:
Vistu spārniņus sagriež locītavu vietās, sautējumam ņem tikai lielos gabaliņus, spārnu galiņus var izmantot buljona pagatavošanai.
Dziļā pannā uzkarsē eļļu un tajā no abām pusēm apcep spārniņus līdz tie zeltaini brūni. Tad tos pārliek katlā vai sautējamā traukā, pārlej ar nelieli daudzumu ūdens un uz mazas uguns sautē gatavus. Beigās pielej saldo krējumus un, ja vēlas, iebiezina ar miltiem.

Piedevās gardi gan ar rīsiem, griķiem, vārītiem vai ceptiem kartupeļiem.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...