sestdiena, 2012. gada 17. novembris

Pikantie sēņu salāti

Salāti asu, pikantu ēdienu cienītājiem. Salāti vislabāk garšo silti.
 
Sastāvdaļas:
500 g šampinjoni
2-3 ķiploka daiviņas
čili pipars
eļļa cepšanai
1 ēdamkarote citronu sula
sāls
pētersīļi
Pagatavošana:
Sagriež sēnes un ķiploku, piparam izņem sēklas un sasmalcina. Pannā uzkarsē eļļu un apmaisot kādu minūti vispirms cep ķiploku un čili, tad pievieno sēnes un cep kopā vēl 5-7 minūtes.
Kad sēnes gatavas, tās pārliek traukā, pievieno citrona sulu, sāli, sasmalcinātus pētersīļu zaļumus, samaisa un pasniedz.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...