ceturtdiena, 2012. gada 29. novembris

Pasta ar puraviem un bekonu

Recepte aizgūta no BBC GoodFood - viena no manis visvairāk iecienītajiem recepšu portāliem. Maltīte pagatavojama nepilnas pusstundas laikā un tā patiešām ir sātīga, garda, aromātiska. Ko vairāk var vēlēties?
Nepieciešams:
400 g pasta
8 šķēles bekona /ņēmu 2 iepakojumus kūpinātu brokastu bekonu šķēlēs - 270 g/
300 g puravi
1 ēdamkarote olīveļļa
100 g mīkstais siers /man - 125 g mocarella/
sāls
Pagatavošana:
Pastu nora atbilstoši instrukcijai. Nokāšot ūdeni, to nedaudz atstāj rezervei.
Pannā ar biezu dibenu uzkarsē eļļu, tad tajā uz mazas uguns liek sutināties puravus kopā ar pāris ēdamkarotēm ūdens, karsē līdz puravi mīksti. Tad uguni palielina, pievieno sagrieztu bekonu, apmaisa un cep līdz gatavi.
Pēc tam liek klāt sieru /es sieru saplucināju mazos gabaliņos un pievienoju tikai beigās/, sajauc, ja nepieciešams, pievieno mazliet ūdeni, kas atstāts rezervei, un uz mazas uguns karsē līdz siers izkusis. Pievieno pastu, sajauc, ja nepieciešams, var vēl pievienot rezervei atstāto ūdeni un vēlreiz uzkarsē.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...