pirmdiena, 2012. gada 29. oktobris

Manna biezputra ar ķirbi

Ne par vienu citu putru nav dzirdēts tik daudz "" kā par šo. Velti gan - tā ir maiga, salda un patīkamu garšu. Tāpēc to joprojām gatavo un ēd gardu muti. Un esmu pārliecināta, ka  neesmu vienīgā.


Katliņā nelielā daudzumā ūdens kopā ar piciņu sviesta sutina uz rupjās rīves sarīvētu ķirbi, 5-10 minūtes. Pielej pienu, pieliek cukuru, sāli, vēl mazliet sviestu un uzvāra. Tad ber klāt mannu un uz mazas uguns, nepārtraukti maisot, briedina 5-10 minūtes. Manna daudzums atkarīgs no tā, cik biezu putru vēlas.
Ēd karstu ar kausētu sviestu vai ievārījumu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...