otrdiena, 2012. gada 21. augusts

Krāsnī cepti kartupeļi ar ķiplokiem un dillēm

Šādi kartupeļi ir labs variants jau varbūt ierasto vārīto kartupeļu vietā. Labi garšo gan ar zaļajiem salātiem, gan gaļas ēdieniem.


3-4 porcijām vajadzēs:
5 lieli kartupeļi
2 -3 ēdamkarotes augu eļļa
tējkarote paprikas
ēdamkarote vai vairāk sasmalcinātas dilles
3 ķiploka daiviņas
tējkarote vai pēc garšas sāls
Pagatavošana:
Kartupeļus nomizo, nosusina, sagriež daivās un saliek lielā traukā. Citā traukā sajauc eļļu, sasmalcinātas dilles, sāli, papriku, ar ķiplokspiedi izspiestas ķiploka daiviņas, maisījumu pievieno kartupeļu daivām un kārtīgi visu samaisa. 
Plātī ieklāj cepampapīru, uz tā izliek kartupeļu daivas un cep 200C ~40 minūtes, ik pa laikam tos apgrozot.

1 komentārs:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...