piektdiena, 2012. gada 13. jūlijs

Siera cepumi ar garšaugiem

Šie cepumi lieliski garšo ar alu vai vienkārši tāpat. Bet, ja no mīklas veido apaļas formas cepumus, tos var izmantot kā pamatni uzkodai bufetes galdam ballītē - virsū liek pastēti, gaļas gabaliņu, olīvu, kādu svaiga vai marinēta dārzeņa gabaliņu vai jebko citu kas garšo.
Nepieciešams:
150 g siera /Holandes, Krievijas/
100 g sviests
300 g milti
pustējkarote cepamais pulveris
100 ml piens
pustējkarote sāls
svaigi vai kaltēti garšaugi pēc vēlēšanās - dilles, pētersīļi, baziliks vai citi /mana izvēle - kaltēti maurloki/
Pagatavošana:
Sieru sarīvē uz rupjās rīves. Pievieno gabaliņos sagrieztu sviestu, pienu, sāli, sasmalcinātus garšaugus, iesijā miltus, kas sajaukti ar cepamo pulveri, un samīca viendabīgu mīklu. Uz darba virsmas uzkaisa mazliet miltus un izveltnē mīklu. Pēc patikas izspiež formu un cepumus liek uz plātī ieklāta cepampapīra. Cep 180C ~20 minūtes. 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...