pirmdiena, 2012. gada 30. jūlijs

Kāpostu sautējums ar malto gaļu

Bezgala vienkārša un arī vienkārši pagatavojama maltīte. Tomēr sātīga un garšīga, it īpaši labi izdodas ar jaunajiem kāpostiem.
Nepieciešams:
500 g maltā gaļa
puse kāpostgalvas
burkāns
sāls, pipari
augu eļļa cepšanai
krējums pēc izvēles
Pagatavošana:
Kāpostu sagriež strēmelēs, burkānu sarīvē uz rupjās rīves. Pannā atsevišķi apcep malto gaļu un kāpostu. Var apcept arī burkānu, bet tas nav obligāti. Tad gaļu un dārzeņus liek katlā, pārlej ar nelielu daudzumu ūdens, pieber sāli, piparus un uz mazas uguns sautē gatavu. Ja vēlas - beigās sautējumam var pievienot vai nu skābo vai saldo krējumu. Pasniedzot pārkaisa sasmalcinātiem zaļumiem. Ēd ar vārītiem vai ceptiem kartupeļiem.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...