ceturtdiena, 2012. gada 21. jūnijs

Rabarberu kēkss

Saldi skābens, patīkamas garšas kēkss.
Nepieciešams:
2 olas
100 g sviests
230 g cukurs
200 g krējums
280 g milti
1,5 tējkarote cepamais pulveris
2 rabarbera kāti, ~300 g
Pagatavošana:
Izkausē un atdzesē sviestu, pievieno cukuru, olas un kārtīgi sajauc. Tad pievieno krējumu, iesijā miltus, sajauktus ar cepamo pulveri. Rabarberus nomizo, sagriež mazos gabaliņos un iejauc mīklā. Mīklu lej ar sviestu iesmērētā formā un cep 180C 50-60 minūtes.
Ja vēlas, jau atdzisušu kēksu var pārkaisīt ar pūdercukuru.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...