otrdiena, 2012. gada 12. jūnijs

Puravu, kūpinātas gaļas un siera tarte

Šāda tarte ir lielisks risinājums vieglai maltītei. Arī pagatavošana ir vienkārša, bet garšo - fantastiski labi!
Nepieciešams:
250 g gatava kārtainā mīkla
1 puravs
100 g svaigais siers /man Filadelfijas ar zaļumiem/
2 šķēles kūpināta gaļa
50 g siers /man Holandes/
augu eļļa cepšanai
Pagatavošana:
Puravu sagriež ripās un uz mazas uguns apcep līdz tas mīksts, ~5 minūtes, pēc tam atdzesē.
Mīklu viegli izveltnē kvadrāta vai taisnstūra formā. Mīklai uzklāj svaigo sieru, atstājot maliņas 2-3 cm. Virsū liek gabaliņos sagrieztu gaļu, puravus, pārkaisa ar rīvētu sieru un uzloka maliņas. Cep 180C ~20 minūtes līdz tarte zeltaini brūna.
Ideja no BBC GoodFood.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...