pirmdiena, 2012. gada 11. jūnijs

Pasta carbonara

Šī nav klasiskā carbonara recepte, bet mana variācija  gardajam ēdienam. Tomēr ne mazāk garšīga.
2 porcijām nepieciešams:
150 g spageti
150 g kūpināts bekons
100 ml saldais krējums
olas dzeltenums
sāls
rīvēts parmezāns
augu eļļa cepšanai
Pagatavošana:
Novāra pastu atbilstoši instrukcijai. Nokāšot ūdeni, to nedaudz atstāj gadījumam, ja mērce sanāk par biezu.
Bļodiņā sajauc saldo krējumu ar olas dzeltenumu, pieber sāli. 
Bekonu sagriež gabaliņos un uzkarsētā pannā apcep līdz tas viegli kraukšķīgs, pielej krējuma olu maisījumu, ātri samaisa, pievieno novārīto pastu un vēlreiz visu samaisa. Pasniedzot pārkaisa ar rīvētu sieru.

2 komentāri:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...