trešdiena, 2012. gada 23. maijs

Šokolādes cepumi

Vieni no šokolādīgākajiem cepumiem, kādi jelkad ēsti.
Nepieciešams:
200 g melnās šokolādes /bet var pusi aizvietot ar piena šokolādi/
100 g brūnais cukurs
1 ola
80 g sviesta
110 g miltu
1 ēdamkarote kakao
1 tējkarote cepamais pulveris
šķipsna sāls
Pagatavošana:
Saputo sviestu ar cukuru, pievieno olu, sajauc, pielej ūdens peldē izkausētu šokolādi un visu kārtīgi sajauc.
Miltus sajauc ar cepamo pulveri, kakao, sāli un iesijā šokolādes masā. No mīklas veido mazas bumbiņas apmēram valrieksta lielumā /man vieglāk tas izdevās ar mitrām rokām/, liek uz plātī ieklāta cepampapīra, mazliet piespiež /es izmantoju dakšiņu/ un cep 180C ~10 minūtes.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...