trešdiena, 2012. gada 2. maijs

Pasta ar krēmīgu vistas mērci

Šis ēdiens ir kā pierādījums tam, ka arī vienkārša un ātri pagatavojama maltīte var būt arī ļoti garšīga.
2 porcijām nepieciešams:
150 g pasta pēc izvēles /man - pappardelle/
2 vistu šķiņķīši bez kauliem
200 ml saldais krējums
sāls, pipari
augu eļļa cepšanai
Pagatavošana:
Vistu sagriež gabaliņos, pārkaisa ar sāli, pipariem un cep uz vidējas uguns līdz tā gatava. Pievieno saldo krējumu, uzkarsē, tad samazina uguni un, ik pa laikam apmaisot, vāra līdz mērce sabiezē, ~15 minūtes. Pēc garšas pieber sāli, piparus.
Pastu novāra atbilstoši instrukcijai /katram gadījumam, nolejot ūdeni, nedaudz atstāj rezervei, ja nepieciešams piejaukt mērcei/. Pastu sajauc ar mērci, uzkarsē un pasniedz.

4 komentāri:

  1. Būtu tu šo rakstu ielikusi pāris stundas agrāk, man jau šovakar pasta ar krēmīgo vistas mērci būtu galdā :)
    Nekas, šis ir nākamais sarakstā.

    AtbildētDzēst
  2. Tas tiešām nekas:) Tik kad pagatavosi, gribētos dzirdēt atsauksmi ka izdevās un vai garšoja!

    AtbildētDzēst
  3. Pagatavoju - taisīju ar tagliatelle pastu un klāt vēl pieliku kaltētus pētersīļus saldā krējuma mērcei.
    Šis tagad būs viens no maniem favorīt ātrajiem ēdieniem :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā - ātri, vienkārši un patiešām garšīgi. Lieliska kombinācija!

      Dzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...