ceturtdiena, 2012. gada 31. maijs

Maltā gaļa ar pupiņām un ķiplokiem

Jaunajiem ķiplokiem ir tāds kārtīgs, spēcīgs asumiņš un pikants aromāts. Ja to papildina ar čili, tad sanāk tāda mūsējā versija par meksikāņu chili con carne.
Nepieciešams:
500 g maltā gaļa /pēc izvēles - cūkas, liellopu vai jauktā/
2 kārbas konservētas pupiņas
3-4 jaunie ķiploki kopā ar lakstiem
3-4 jaunie sīpoli kopā ar lokiem
čili pipars
augu eļļa cepšanai
sāls
Pagatavošana:
Dziļā pannā uzkarsē eļļu un apcep sagrieztus ķiplokus un sīpolus līdz zeltainai krāsai. Pievieno malto gaļu un sagrieztus ķiploka lakstus. 
Pirms beigām pievieno sasmalcinātus lokus, pupiņas un čili pipariņu. Pēc garšas pieber sāli.
Ēd ar zaļajiem vai tomātu salātiem.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...