otrdiena, 2012. gada 8. maijs

Ceptas vistu akniņas saldā krējuma mērcē

Ātri pagatavojama un garda maltīte vistu akniņu cienītājiem.
Nepieciešams:
500-600 g vistu akniņas
liels sīpols
200 ml saldais krējums
sāls
1 ēdamkarote miltu /nav obligāti/
eļļa cepšanai
Pagatavošana:
Vistu akniņām noņem plēves un, ja nepieciešams, sadala mazākos gabaliņos. Sīpolu sagriež un apcep, liek klāt akniņas un uz straujas uguns apcep, tad uguni samazina un sautē ~10 minūtes. Pievieno saldo krējumu, sāli un uzkarsē. Klāt var ēst grauzdētu maizi vai kartupeļus - gardi gan ar vārītiem, gan ceptiem.
Ja mērci vēlas biezāku, to var uztumēt ar miltiem.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...