piektdiena, 2012. gada 11. maijs

Cepammaisā ceptas cūku ribiņas ar kartupeļiem un burkāniem

Ko tik nevar pagatavot cepammaisā - gan sulīgu cepeti, gan aromātisku desertu. Šoreiz tapusī maltīte ir varen sātīga, tomēr ļoti vienkārši pagatavojama. Kā jau cepammaisā:)
Nepieciešams:
1 kg cūku ribiņu
2 burkāni
8-10 nelieli kartupeļi
2 ķiploka daiviņas
sāls
garšvielas /man - garšviela grilētai gaļai ar citrusu/
Pagatavošana:
Lielā traukā vispirms saliek gabaliņos sagrieztas ribiņas, kartupeļus un burkānus, pārkaisa sāli, garšvielas un kārtīgi sajauc. Tad visu saliek cepammaisā, klāt vēl pievieno ķiploka daiviņas, aizsien maisam galu ~6-8 cm attālumā no augšmalas un vairākās vietās izdur caurumus karstā gaisa cirkulācijai. Maisu ieliek ugunsdrošā traukā un cep 180C 70-80 minūtes.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...