trešdiena, 2012. gada 4. aprīlis

Vistas fileja bekonā

Šādi pagatavota vistas fileja saglabā sulīgumu, bet no bekona iegūst patīkamu kūpinājuma aromātu un garšu.
2-3 porcijām nepieciešams:
vistas fileja, ~250 g
auksti kūpināts bekons /izlietoju 2 iepakojumus pa 120 g/
mērcei:
1 ēdamkarote vijīga medus
pa 1 ēdamkarotei franču sinepes un sinepes ar graudiņiem
2 ēdamkarotes baltvīna etiķis
Pagatavošana:
Sajauc mērci no sinepēm, medus un baltvīna etiķa. Vistas fileju sagriež garenās strēmelēs /man sanāca septiņas/ un katru cieši ietin vienā vai divās bekona šķēlēs. Kārto traukā un pārsmērē ar medus sinepju mērci. Liek cepeškrāsnī 180C uz ~30-40 minūtēm.
Piedevas pēc izvēles - vārīti kartupeļi, rīsi vai zaļie salāti.

4 komentāri:

  1. Nākamais, ko gatavošu, būs šis 8)

    AtbildētDzēst
  2. Beigās tomēr taisīju ar sidra etiķi, bet vienalga sanāca lieliski! Noteikti atkārtošu - gluži tāpat kā ar pārējām receptēm, kuras esmu gatavojusi no tava bloga :))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Galvenais mērcei ir piedot skābumiņu - tā kā der gan kāds no etiķiem, gan citronu sula.
      Un vispār man liels prieks, ka Tu novērtē to, ko daru:)

      Dzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...