otrdiena, 2012. gada 17. aprīlis

Siera zupa ar vistu

Zupas pagatavošana ir ļoti vienkārša, tomēr tā ir sātīga un tai ir siera zupām raksturīgā krēmīgā, maigā garša.
4 porcijām nepieciešams:
2 lielie vistas šķiņķīši
1 burkāns
2-3 kartupeļi
kausētais siers /man šoreiz Dzintara ar baravikām/
sāls
zaļumi
Pagatavošana:
Vistas šķiņķīšus liek katlā, pārlej ūdeni, uzvāra, noputo, pieber sāli un vāra gatavus. Gaļu izņem no buljona, atdala no kauliem un sagriež mazākos gabaliņos.

Buljonā liek gabaliņos sagrieztus kartupeļus un sarīvētus burkānus, vāra līdz tie gatavi, pievieno gaļu un kausēto sieru un uzkarsē. Pasniedzot pārkaisa ar zaļumiem.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...