otrdiena, 2012. gada 3. aprīlis

Maltās gaļas zupa ar dārzeņiem

Zupa ikdienas maltītei - viegli un ātri pagatavojama.
Nepieciešams:
200 g liellopu maltā gaļa
1 liels burkāns
2 selerijas kāti
3 kartupeļi
sāls, pipari
augu eļļa
Pagatavošana:
Katliņā ielej nedaudz eļļu un maisot cep malto gaļu, pievieno sagrieztu seleriju un sarīvētu burkānu, apmaisa un vēl pāris minūtes turpina cept. Pārlej ūdeni /tik daudz, cik biezu zupu vēlas/ un uzvāra, tad pievieno gabaliņos sagrieztus kartupeļus. Pieber sāli, piparus un vāra līdz dārzeņi mīksti. Pasniedzot pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem un pieliek kādu karoti skābā krējuma.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...