ceturtdiena, 2012. gada 5. aprīlis

Laša zupa ar garnelēm

Pavasarīgi viegla, aromātiska un atsvaidzinoša zupa.
Nepieciešams:
buljonam - zivs izlase
300 g svaigs lasis bez ādas
100-150 g garneles ar čaulām
liels burkāns
puravs
100 g saldēti zaļie zirnīši
tomāts
1 glāze baltvīna
Pagatavošana:
No zivs asakas un garneļu čaulām izvāra buljonu. Nokāstam buljonam pievieno baltvīnu, plānās ripās sagrieztu puravu un burkānu, vāra ~5 minūtes. Pēc tam pievieno zaļos zirnīšus, gabaliņos sagrieztu lasi, garneles un sagrieztu tomātu, kuram noņemta miziņa un izņemtas sēklas. Pēc ~ 5 minūtēm zupa gatava.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...