pirmdiena, 2012. gada 26. marts

Tadžina ar vistu, burkāniem un žāvētām aprikozēm

Savu pirmo ēdienu tadžinā izvēlējos gatavot iespējami vienkāršu un mūsu garšas kārpiņām saprotamāku. 
Tagad saprotu tos sajūsmas pilnos stāstus par lieliskajiem ēdieniem tadžinā un esmu gatava jauniem mēģinājumiem.
Nepieciešams:
6 vistu šķiņķīši
2 burkāni
sīpols
2 ķiploka daiviņas
sauja žāvētu aprikožu (var iepriekš nedaudz izmērcēt, es to nedarīju)
garšvielas
zaļumi (kinza vai pētersīļi)
sāls
Pagatavošana:
Sasmalcina  sīpolu un ķiploku, apcep, vistu ierīvē ar sāli un apcep tajā pašā pannā līdz tā zeltaini brūna. 

Tad pannas saturu liek tadžinā, virsū - ripās sagrieztus burkānus, aprikozes un zaļumus. Pārkaisa garšvielas un pārlej ar nepilnu glāzi karsta ūdens. Sautē uz mazas uguns ~stundu. Pasniedz ar kuskusu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...