piektdiena, 2012. gada 30. marts

Salāti ar zivi, dārzeņiem un olām

Vieni no iecienītākajiem salātiem mūsu ģimenē. To pagatavošana ir ātra un ļoti viegla - salātus /derēs jebkuri salāti pēc izvēles - ledus, romiešu, zaļie vai citi/ saplūkā, ķiršu tomātiņus sagriež uz pusēm vai 4 daļās, gurķus - šķēlītēs, cieti vārītas olas - daivās. Šiem salātiem parasti izvēlos konservētu tunci vai lasi. Šoreiz man bija palicis gabaliņš grilēta laša, tāpēc izmantoju to. Pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem. Pasniedzot salātus pārlej ar mērci - majonēzi, dabīgo jogurtu vai citu pēc izvēles.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...