ceturtdiena, 2012. gada 29. marts

Krēmīgā laša zupa

Viegli pagatavojama bieza zupa ar maigu garšu.
Nepieciešams:
300 g laša filejas bez ādas
1 burkāns
puravs
3 kartupeļi
200 ml saldais krējums
augu eļļa cepšanai
sāls
Pagatavošana:
Puravu sagriež ripās, burkānu sarīvē. Katliņā ar biezu apakšu ielej mazliet eļļu un apcep puravu un burkānu. Pielej ūdeni /vai zivju buljonu, ~1 litru/ un uzvāra. Tad pievieno kubiņos sagrieztus kartupeļus un vāra ~7-10 minūtes. 
Pievieno gabaliņos sagrieztu lasi, saldo krējumu, pieber sāli un vāra vēl pāris minūtes. Pasniedzot pārkaisa sasmalcinātus zaļumus.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...