piektdiena, 2012. gada 9. marts

Alus mīklā cepti sīpolu gredzeni

Alus kā dzēriens man ir vienaldzīgs. Bet pret šādu alus pielietojumu man nekas nav pret - izdodas vienreizēji garda uzkoda.
Nepieciešams:
5 sīpoli
eļļa
mīklai:
2 olas
glāze miltu
pusglāze alus
šķipsniņa sāls
Pagatavošana:
Sīpolus sagriež ripās. No olām, alus un miltiem sajauc pabiezu mīklu. Katliņā uzkarsē eļļu, sīpolu gredzenus mērcē mīklā un cep eļļā gatavus.
Tikpat gardi, bet izdodas ar citādāku garšu, ja sīpolu gredzenus pirms cepšanas iemarinē - ņem galda etiķi un ūdeni attiecībā 1:2 un šajā maisījumā sagrieztus sīpolus marinē apmēram pusstundu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...