trešdiena, 2012. gada 22. februāris

Zivju salāti ar kartupeļiem un zaļajiem zirnīšiem

Salāti no maniem studiju gadiem, kad veikalu plauktos zivju konservi bija lielā izvēlē un to cena bija ļoti samērīga stipendijas lielumam. Zaļie zirnīši kā papildinājums gan nāca vēlāk.
Nepieciešams:
1 kārba konservētas sairas eļļā vai savā sulā /vai cita konservēta zivs/
3-4 vārīti kartupeļi
1/2-1 mazās kārbas konservēto zaļo zirnīšu
sīpols
3 vārītas olas
Pagatavošana:
Kartupeļus un olas sagriež gabaliņos, sīpolu sīki sakapā. Notecina un ar dakšiņu saspaida zivi. Visu sajauc, pievieno zaļos zirnīšus un majonēzi, ja nepieciešams, pieber sāli. Atdzesē ledusskapī 30-40 minūtes.

2 komentāri:

  1. ir vārīti kartupeļi ar mizu vai bez?
    Un šīs sastāvdaļas uz cik cilvēkiem sanāk?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Var izmantot gan ar mizu vārītus, gan bez, bet, manuprāt, garšīgāk, ja kartupeļi vārīti ar mizu.
      Ja salāti būs tikai kā uzkoda, sanāks pat 4 porcijas, ja vairāk nekas nav plānots - 2 porcijas. Un, protams, kāda apetīte :) Lai labi garšo!

      Dzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...