piektdiena, 2012. gada 17. februāris

Vistas salāti ar grauzdiņiem

Viegli, atsvaidzinoši salāti. Vienlaikus arī ļoti sātīgi.
Sajauc olīveļļu ar garšvielām /es izvēlējos kariju/, pārlej vistas filejai un atstāj marinēties ~10-15 minūtes, tad karstā pannā cep 5-7 minūtes. Pagatavo grauzdiņus - maizei nogriež garoziņu, mīkstumu sagriež kubiņos un uz pannas apgrauzdē.
Šķīvī liek saplucinātus ledus salātus, uz pusēm pārgrieztus ķiršu tomātiņus, uzliek gabaliņos sagrieztu vistas fileju un pārkaisa grauzdiņus. Ja vēlas, salātus var pārliet ar mērci - der gan dabīgais jogurts vai jogurts, sajaukts ar citrona sulu un zaļumiem. Var arī bez mērces - salāti un tomātiņi ir tik sulīgi, ka garšīgi arī tā.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...