trešdiena, 2012. gada 8. februāris

Reibinošās tostermaizes

Gandrīz vai katrs kādu reizi brokastīs ir cepis pienā un olās mērcētu baltmaizes šķēli. Klāt vēl kādu ievārījuma karoti vai svaigas ogas... Mmm, varen gardi. Bet, ja mājās ir mazliet krējuma liķiera, iesaku izmēģināt arī šādu variantu - maizītes izdodas aromātiskas un maigas. Un mazliet reibinošas...
4 maizītēm nepieciešams:
1 ola
4 ēdamkarotes piena
2 ēdamkarotes krējuma liķiera
sviests 
mandeļu skaidiņas
pūdercukurs
Pagatavošana:
Sakuļ olu, pielej pienu un liķieri. Šajā maisījumā apmērcē maizes šķēles un cep sviestā no abām pusēm zeltaini brūnas. Pasniedz karstas, pārkaisītas ar grauzdētām mandeļu skaidiņām un pūdercukuru.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...