ceturtdiena, 2012. gada 16. februāris

Pankūkas ar āboliem

Iepriekš biju cepusi biezās ābolu pankūkas, šis ir vienkāršāks un ātrāks variants - pankūkas gan nav tik pufīgas, tomēr ne mazāk garšīgas.
Nepieciešams:
2 olas
glāze piena
2 ēdamkarotes cukura + mazliet ābolu pārkaisīšanai
šķipsniņa sāls
6 ēdamkarotes miltu
2-3 āboli
Pagatavošana:
Atdala olu baltumus no dzeltenumiem. Nomizo ābolus, sarīvē un pārkaisa ar cukuru. Olu dzeltenumus saputo ar cukuru, pielej pienu, iesijā miltus, sajauc un atstāj mīklu uzbriest apmēram uz pusstundu. Tad mīklā iejauc ābolus un iecilā ar sāli saputotus olu baltumus. Cep no abām pusēm zeltaini brūnas
pankūciņas.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...