trešdiena, 2012. gada 29. februāris

Kapučīno cepumi

Mīksti cepumi ar vieglu kafijas aromātu. Šokolādes gabaliņi savukārt piedod bagātīgāku garšu.
Nepieciešams:
100 g sviesta vai margarīna
3 ēdamkarotes cukura
1 ola
150-160 g miltu
pustējkarote cepamais pulveris
1-2 ēdamkarotes sasmalcinātas šokolādes /es izmantoju šokolādes drumstalas kūku dekorēšanai/
1 paciņa šķīstošā kapučīno dzēriena /12,5 g/
Pagatavošana:
Kapučīno pulveri izšķīdina 2 ēdamkarotēs karsta ūdens un atdzesē. Saputo mīkstu sviestu ar cukuru, pievieno olu, atdzisušo kafijas dzērienu  un samaisa. Iesijā miltus, sajauktus ar cepamo pulveri, samīca un pievieno šokolādes gabaliņus. Ar rokām ņem mīklas gabaliņu, saveļ bumbiņu /apmēram valrieksta lielumā/ un saplacina starp plaukstām. Liek uz plātī ieklāta cepamā paīra un cep 180C 13-15 minūtes.

No minētā daudzuma sanāk 20 cepumi.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...