pirmdiena, 2012. gada 30. janvāris

Zaļie salāti ar rukolu un tomātiem

Šobrīd šie ir mani favorītsalāti - ne tikai atsvaidzinoši un gardi, bet arī ārkārtīgi vienkārši pagatavojami. Turklāt veikalu plauktos rukola tagad ir atrodama praktiski visu laiku. Tomēr gadījumos, kad nepaveicas - rukolas vietā ņemu spinātus. 
Šos salātus var ēst vienkārši tāpat vai kopā ar pamatēdienu. 
Tātad - ar rokām saplūkā zaļos salātus, klāt liek rukolu /daudzums - gaumes jautājums, es lieku daudz/, uz pusēm pārgrieztus ķiršu tomātiņus, pārkaisa sāli, samaisa un pārlej mērci, ko pagatavo no olīveļļas un vīna etiķa /man patīk sarkanvīna/ vai balzamiko.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...