sestdiena, 2012. gada 7. janvāris

Ceptas vistu akniņas bekonā

Eleganta un garšīga uzkoda, turklāt vienkārši un ātri pagatavojama.

Nepieciešams:
500 g vistu akniņas
300-350 g plānās šķēlēs sagriezts kūpināts bekons
sāls, pipari
Pagatavošana:
Akniņas attīra no plēvēm, lielākās var sadalīt mazākos gabaliņos. Uz bekona šķēles uzliek akniņu, pārkaisa ar sāli un pipariem, satin ruleti, ko sasprauž ar koka irbulīti. Ruletītes kārto ugunsdrošā traukā, liek cepeškrāsnī un cep 200C 20-25 minūtes.

No minētā daudzuma sanāk ~20 ruletītes.

4 komentāri:

  1. Mmm... kā sakārojās. Vasarā šādi cepām cūku aknas uz iesma.

    AtbildētDzēst
  2. O, tā ir laba ideja, vasara vairs nav tālu, būs jāizmēģina!

    AtbildētDzēst
  3. Izskatās ļoti viegli pagatavojama uzkoda viesiem. Paldies par ideju. :)

    AtbildētDzēst
  4. Tā tiešām ir ļoti ātri un viegli pagatavojama uzkoda. Ja ņem jau iepriekš sagrieztu gaļu, tad sagatavošana aizņem tikai kādas 10 minūtes. Lai izdodas un garšo!

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...