trešdiena, 2012. gada 18. janvāris

Ar mocarellu un tomātiem cepta tilapija

Lielākoties Jamie Oliver receptes nav sarežģītas un maltītes pagatavošana pēc tām neaizņem daudz laika. Arī šī ir no tādām - ne tikai ātri un vienkārši pagatavojama, bet arī ļoti garšīga.
2-3 porcijām nepieciešams:
500 g tilapijas /vai citas zivs pēc izvēles/
125 g mocarellas siers
5-6 ķiršu tomātiņi
neliels gabaliņš parmezāna
sāls, pipari
baziliks /es aizvietoju ar pētersīļiem/
mazliet olīveļļas
Pagatavošana:
Ugunsdrošu trauku iesmērē ar olīveļļu. Traukā liek zivi - to var sagriezt gabalos vai atstāt veselu fileju. Pārkaisa sāli, piparus. Virsū liek plānās šķēlēs sagrieztu mocarellu, uz pusēm pārgrieztus tomātiņus, sasmalcinātus pētersīļu zaļumus. Pārkaisa ar rīvētu parmezānu. Cep 220C 20-25 minūtes.

Zivi var cept arī atsevišķos porciju traukos, bet tad var mainīties cepšanas laiks.

2 komentāri:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...