piektdiena, 2011. gada 30. decembris

Vistu spārniņi ar siera garoziņu

Kraukšķīga garoziņa, zem tās mīksta sulīga vistas gaļa. Mmm... Vienreizēji garda uzkoda.
Nepieciešams:
1 kg vistu spārniņi /~12 gab./
100 g kausēta sviesta
1 tējkarote paprika
1 ēdamkarote sinepes /izmantoju franču/
3 ēdamkarotes smalki rīvēta cietā siera
rīvmaize
sāls
Pagatavošana:
Vistu spārniņus sagriež locītavu vietās. Pašu spārniņa galu var izmantot buljonam, cepšanai ņem abas pārējās spārniņa daļas. 
Sviestam piejauc rīvēto sieru, sinepes un pieber papriku. Ar iegūto masu ierīvē spārniņus, pēc tam tos apviļā rīvmaizes un sāls maisījumā, liek uz plāts un cep 180C ~30 minūtes.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...