ceturtdiena, 2011. gada 15. decembris

Vistas šķiņķīši ar siera un sinepju pildījumu

Pildītie šķiņķīši garšīgi gan silti kā pamatēdiens kopā ar piedevām, gan atdzisuši kā uzkoda.
Nepieciešams:
4 vistas šķiņķīši bez kaula
125 g mocarellas siers
1 ēdamkarote Dižonas sinepes
50 g Krievijas siers
12 šķēles auksti kūpināts bekons
Pagatavošana:
Krievijas sieru sarīvē uz rupjās rīves, mocarellas sieru sagriež mazos gabaliņos, sajauc kopā, pievieno sinepes un vēlreiz visu sajauc.
Šķiņķīšus viegli izklapē un pilda ar siera - sinepju masu, satin ruletē, apkārt cieši liekot bekona šķēles /katrai ruletei izmantoju 3 bekona šķēles/. Ruletes katru atsevišķi ietin folijā, liek cepeškrāsnī 180C uz 30 minūtēm. Pēc tam foliju noņem un cep 200C vēl 10-15 minūtes.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...