ceturtdiena, 2011. gada 22. decembris

Tilapija ar dārzeņu siera garoziņu


Šī ir garda maltīte pusstundas laikā - tilapijas /der arī citas zivis - menca, heks/ fileju sagriež gabalos, kārto tos ugunsdrošā traukā /apakšā ielej nedaudz augu eļļas/ un pārkaisa sāli, piparus. Sarīvē burkānu, sieru /izmantoju Krievijas/, papriku sagriež mazos gabaliņos, sajauc ar majonēzi. Pievieno sasmalcinātus zaļumus - es pieliku zaļos lociņus, bet var arī dilles, pētersīļus. Dārzeņu siera masu ar kaudzi liek uz zivs gabaliņiem un cep 180C ~20-25 minūtes vai līdz dārzeņi un zivs gatavi. Piedevas pēc izvēles - derēs gan kartupeļi vai rīsi, gan zaļie salāti.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...