piektdiena, 2011. gada 9. decembris

Siera zupa ar malto gaļu

Vēl viena zupa ar malto gaļu - ātri pagatavojama un pats galvenais - ļoti garšīga.
Nepieciešams:
500 g liellopu maltā gaļa
2 lieli kartupeļi
neliela kāpostgalva
sīpols
3 ēdamkarotes tomātu mērces
sāls
kausētais siers /man kausētais siers ar šampinjoniem, 180 g iepakojums/
eļļa cepšanai
Pagatavošana:
Katliņā ielej eļļu un apcep tajā sasmalcinātu sīpolu, pievieno strēmelēs sagrieztu kāpostu un maisot sautē kādas 5-7 minūtes. Pannā apcep malto gaļu, pievieno tomātu mērci un kopā cep vēl pāris minūtes, pēc tam liek klāt kāpostiem katliņā, apmaisa, pārlej vārošu ūdeni /tik daudz, cik biezu zupu vēlas/, pievieno sagrieztus kartupeļus un sāli. Vāra, līdz kāposti un kartupeļi mīksti, pieliek kausēto sieru un ļauj uzmest burbuli.

2 komentāri:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...