pirmdiena, 2011. gada 5. decembris

Kēksi ar sieru un bekonu

Kēksiņi ir tik gardi, ka tos var ēst vienu pēc otra tāpat vien, bet labi der kā uzkoda pie buljona vai dārzeņu zupas.
12 kēksiņiem nepieciešams:
1 ola
1 glāze krējuma
60 ml augu eļļas
1 tējkarote oregano
1/2 tējkarote sāls
1 1/2 ēdamkarotes cukura
320 g miltu
1 tējkarote cepamā pulvera
6 šķēles bekona
2/3 glāzes rīvēta siera /izmantoju Holandes sieru/
Pagatavošana:
Bekonu sagriež mazos gabaliņos un apcep, pēc tam pārliek uz papīra dvieļa, lai uzsūcas tauki. Sajauc olu ar krējumu, eļļu un garšvielām, piejauc bekona gabaliņus un sieru. Iesijā miltus ar cepamo pulveri un samīca mīklu. Sadala to pa formiņām /ērti un vienkārši izmantot mafinu cepamformu, liekot tajā papīra formiņas, tad nav jāizmanto papildus taukvielas formas iesmērēšanai/. Cep 200C ~25 minūtes.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...