trešdiena, 2011. gada 7. decembris

Čili zupa

Pikanta un sildoša zupa. Kā reiz tādā aukstā nemīlīgā ziemas dienā kā šodien.
Sastāvdaļas:
500 g malta liellopu gaļa
1 kārba konservēti tomāti savā sulā
1 kārba konservētas sarkanās pupiņas
2 – 3 ķiploka daiviņas
sarkanais sīpols
2 ēdamkarotes tomātu pastas
pa 1/2 tējkarotei kumina un malta koriandra
čili pipari
sāls
augu eļļa
zaļumi
Pagatavošana:
Katliņā ielej augu eļļu, uzkarsē un apcep sasmalcinātu ķiploku un sīpolu, pieber kuminu un koriandru, samaisa un visu kopā maisot apcep. Liek klāt malto gaļu, apcep, pievieno tomātu pastu, sagrieztu čili, samaisa, turpina cept ~3-5 minūtes. Pievieno tomātus, ūdeni, uzvāra, pieber sāli. Vāra 5-10 minūtes. Beigās pieliek pupiņas, uzvāra. Pasniedzot pārkaisa zaļumiem.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...