ceturtdiena, 2011. gada 1. decembris

Ar kartupeļiem un burkāniem sautētas žāvētas ribiņas

Rudens ziemas periods ir īstais laiks ēst žāvētās ribiņas. Tā der ne tikai zupām, ribiņas lieliski garšo arī sautējumos - pievieno žāvētās ribiņas vienkāršam kartupeļu burkānu sautējumam un tas iegūs īpašu garšu.
Nepieciešams:
500-600 g žāvētas cūku ribiņas
2 burkāni
1 sīpols
6-7 kartupeļi
400 g konservēti tomāti savā sulā
2 ēdamkarotes tomātu pastas
kaltētas dilles
sāls
Pagatavošana:
Sagriež sīpolu un burkānus, apcep, ribiņas sagriež porciju gabalos un arī apcep. Saliek visu ugunsdrošā traukā, pievieno palielos gabalos sagrieztus kartupeļus, konservētos tomātus un tomātu pastu. Uzber sāli, kaltētas dilles, sajauc. Traukam uzliek vāku un sautē 180C 60-80 minūtes.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...