trešdiena, 2011. gada 30. novembris

Šokolādes krēms

Kārums, no kura diez vai kāds gribēs atteikties.
Nepieciešams:
200 ml saldā krējuma
60 g cukura
1 olas dzeltenums
pusglāze piena
1-2 tējkarotes kakao /es pieliku Nestle karstās šokolādes pulveri/
paciņa želatīna /9 g/
Pagatavošana:
Uzvāra pienu un tajā iejauc kakao. Olas dzeltenumu saputo ar cukuru, nepārtraukti maisot pielej pienu ar kakao. Želatīnu uzbriedina aukstā ūdenī, pēc tam karstā ūdens peldē maisot izšķīdina, un iejauc olu piena maisījumā.
Saputo saldo krējumu un iecilā olu piena maisījumā, samaisa, lej traukā un liek vēsumā sarecēt.
Pasniedz bez piedevām vai kā es - ar ķiršu vai citu ogu ķīseli.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...