piektdiena, 2011. gada 25. novembris

Marinētu dārzeņu salāti ar vistu akniņām un sirsniņām

Maigās vistu akniņas un sirsniņas kopā ar pikantiem marinētiem dārzeņiem - neparasti laba uzkoda. Recepti ieraudzīju Ķekavas mājas lapā, tur gan tiem dots nosaukums - Ungāru salāti. Gatavojot salātus, sirsniņām klāt pieliku arī vistu akniņas. Labi! pat ļoti labi!


4 porcijām nepieciešams:
pa 300 g vistu sirsniņas un akniņas
dažādi marinēti dārzeņi - paprika, peperoni, sīpoliņi, pipargurķīši
olīveļļa 
Pagatavošana:
Visus marinētos dārzeņus sagriež apmēram vienādos gabalos, aplej ar olīveļļu un sajauc. Sirsniņas apcep, vēlāk pievieno akniņas, pārkaisa ar sāli.
Lēzenā traukā saliek dārzeņus, tiem virsū - apceptās sirsniņas un akniņas un pasniedz.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...