otrdiena, 2011. gada 15. novembris

Karsti kūpinātas zivs pastēte ar svaigo sieru

Nepieciešams:
500 g karsti kūpināta zivs
300 g svaigais siers
2-3 tējkarotes mārrutku
2 šķipsniņas kajēnas pipari
2 ēdamkarotes olīveļļa /izmantoju vīnogu kauliņu eļļu/
citronu sula /es nepievienoju/
Pagatavošana:
Zivij noņem ādu un atdala asakas, pievieno pārējās sastāvdaļas un sajauc viendabīgā masā /var arī ar blenderi/. Pastēti atdzesē ledusskapī.
Pastētes pagatavošanai esmu izmantojusi arī karsti kūpināta laša muguriņas, garšo tikpat labi, vienīgi vairāk ņemšanās ar asakām.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...